Kirja tekee hyvää!

Aina, kun kuukaudenkirja kolahtaa postilaatikostasi sisään tai haet kirjapaketin postista, voit olla varma, että se on kulkunsa aikana tarjonnut tekemistä monille käsipareille, jotka eivät ehkä muuten pääsisi lainkaan työn pariin.


Bonnierin kirjakerhot Uudet Kirjat, Lasten Parhaat Kirjat ja JUJU luottavat logistiikassaan kotimaisiin kumppaneihin. Kaikki kerhojen kuukaudenkirjat ja muut lähetykset pakataan Porvoossa, jossa sijaitsevat myös kustannusyhtiö Tammen ja WSOY:n kirjavarastot.  Suomen Posti jakelee kaikki paketit ja kirjeet joko suoraan kotiin tai lähimpään toivottuun postitoimipaikkaan.

 

Porvoon Kirjakeskus aloitti syksyllä 2014 logistiikkayhteistyön Oy noark Ab yrityksen kanssa, joka on Samaria rf:n omistama sosiaalinen yritys. Noark luo työpaikkoja ja tukitoimintaa noark–pienoismallimaailman, noark-butikin sekä muiden työmuotojen avulla. Noarkin koulunsa keskeyttäneille ja työttömille suunnattu työllistämis- ja kuntouttamistoiminta kohdistuu mm. erilaisten avustavien töiden suorittamiseen alihankkijoille sekä tilaustöihin noarkin pajoilla.


 


"Olemme erittäin tyytyväisiä työn laatuun ja iloisia, että voimme työllistää nuoria, maahanmuuttajia ja pitkäaikaistyöttömiä sekä esimerkiksi työrajoitteisia”, iloitsevat Bonnierin suoramyynnin johtaja Anne-Marie Suomalainen ja Bonnierin pohjoismaiden suoramyynnin logistiikasta vastaava Åsa Lorentzon.

 
Porvoon Kirjakeskuksen toimitusjohtaja Anne Kariniemi ja noarkin toimitusjohtaja Päivi Valkoniemi laskevat, että yhdessä he palvelevat lähes 100 000 kerhoasiakasta päivittäin.
noark world

Aukioloajat:
Otamme vastaan ryhmävarauksia ja tilavuokrauksia.

Sanismäentie 2
07280 Ilola
Puh. 010 2313 790


www.noark.fi